اهدای یک میلیارد ریال برای اجرای طرح قرض‌الحسنه ماندگار در مه‌ولات

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان مه‌ولات از اهدای یک میلیارد ریال توسط خیر نیک‌اندیش برای مشارکت در طرح قرض‌الحسنه ماندگار و اختصاص تسهیلات به خانواده‌های نیازمند خبر داد.

چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۵
اهدای یک میلیارد ریال برای اجرای طرح قرض‌الحسنه ماندگار در مه‌ولات

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، عباس بازیار، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان مه‌ولات، اظهار کرد: حاج کاظم مهدیزاده، خیر نیک‌اندیش، مبلغ یک میلیارد ریال برای مشارکت در طرح قرض‌الحسنه ماندگار اهدا کرده است.

وی افزود: بر اساس سازوکار این طرح، معادل دو برابر مبلغ اهدایی، از محل منابع داخلی صندوق امداد نیز برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه کارگشایی اختصاص می‌یابد.

رئیس کمیته امداد شهرستان مه‌ولات ادامه داد: این تسهیلات در زمینه‌هایی از جمله درمان، تأمین جهیزیه و ساخت و تعمیر مسکن به مددجویان و خانواده‌های نیازمند پرداخت خواهد شد.

بازیار با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه و کمک به رفع مشکلات نیازمندان گفت: مشارکت خیران در طرح قرض‌الحسنه ماندگار، علاوه بر کمک به تأمین منابع مالی، زمینه ایجاد جریانی پایدار برای گره‌گشایی از مشکلات خانواده‌های نیازمند را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) درباره پاداش قرض دادن و صدقه دادن، بر اهمیت قرض‌الحسنه در فرهنگ اسلامی و آثار اجتماعی آن تأکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار